Varkenshaas met gekaramelliseerde ui

met bacon, bloemkoolpuree en sperziebonen in champignoncrème

Varkenshaas met gekaramelliseerde ui
Keto
Eiwitrijk

Malse plakjes varkenshaas geserveerd op een kaasachtige bloemkoolpuree, smaakt naar meer? Je bent niet de enige, want deze klassieker met eigen draai pakt iedereen in. Het vlees wordt in een verse kruidenmix van rozemarijn, salie en tijm gemarineerd. Voor een rokerige umami-smaak worden bacon en gekarameliseerde uiencompote toegevoegd. En om het af te maken: sperziebonen met een romige crème van geroosterde champignons. Even opwarmen en binnen twee tellen vult je huis zich met de lekkerste geuren. Eet smakelijk.

Gemarineerde varkenshaas met romige bloemkoolpuree met kaas, gekruide sperziebonen en mix van gebakken ui en spek.

Deze maaltijd bevat 203 gram groenten.

Ingrediënten: 31% romige bloemkoolpuree (65% bloemkool, 13% room (MELK), 10% roomkaas (gepasteuriseerdeKARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), 6% kaas (gepasteuriseerdeMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel), bosui, specerijen, olijfolie pomace), 26% gemarineerde varkenshaas (90% varkenshaas (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 10% marinade (olijfolie pomace, specerijen, kruiden)), 26% gekruide sperzieboon (96% sperzieboon, olijfolie pomace, specerijen, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 10% gebakken ui en spek mix (74% ui, 17% spekblokje (98% varkensvlees, zout, specerijenextracten, rook), olijfolie pomace, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), specerijen, zout, rookaroma), 6% romige champignon (36% room (MELK), 30% champignon, 22% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), water, specerijen, natuurlijk aroma), melkzuurbacteriën.

E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)716kcal
184.1kcal
Energie (kJ)2976kJ
765kJ
Vetten55.2g
14.2g
waarvan verzadigd20.2g
5.2g
Koolhydraten12.5g
3.2g
waarvan suikers9.3g
2.4g
Vezels9.3g
2.4g
Eiwitten37.7g
9.7g
Zout1.79g
0.5g
Voedingswaarde kan bij de levering iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenMelk (inclusief lactose), SelderijGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.
  • Bloemkool

    Measurement:

  • Room

    Measurement:

  • Roomkaas

    Measurement:

  • Kaas

    Measurement:

  • Varkenshaas

    Measurement:

  • Olijfolie pomace

    Measurement:

  • Specerijen

    Measurement:

  • Kruiden

    Measurement:

  • Bosui

    Measurement:

  • Sperziebonen

    Measurement:

  • Ui

    Measurement:

  • Spekblokjes

    Measurement:

  • Rookaroma

    Measurement:

  • Champignons

    Measurement:

  • Natuurlijk Aroma's

    Measurement:

Wat je nodig hebt

  • Zout

Zo geniet je er op z'n best van:

  1. 1

    Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

  2. 2

    Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)716kcal
184.1kcal
Energie (kJ)2976kJ
765kJ
Vetten55.2g
14.2g
waarvan verzadigd20.2g
5.2g
Koolhydraten12.5g
3.2g
waarvan suikers9.3g
2.4g
Vezels9.3g
2.4g
Eiwitten37.7g
9.7g
Zout1.79g
0.5g
Voedingswaarde kan bij de levering iets afwijken.

Wat je nodig hebt

  • Zout
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.