Courgette-spaghetti bolognese

met rundergehakt, champignons en mozzarella

Courgette-spaghetti bolognese
Keto
Eiwitrijk

Als zelfs de spaghetti al van groenten is gemaakt (want courgette), dan weet je dat het goed zit. De chefs hebben met de groentepasta een eigen draai aan de klassieke pasta bolognese gegeven. Verder is-ie, zoals je ‘m uit de Italiaanse keuken kent: rundergehakt, tomaten, uien, room, champignons, Parmezaanse kaas en bovenop romige mozzarella. Erbij? Geroosterde courgette met Parmezaanse kaas. Bon appetito!

Spaghetti van courgette in saus met rundvlees en tomaat en gebakken champignons

Ingrediënten

43% bolognese saus (37% rundvlees, ui, room (MELK), 12% gedroogde tomaat, 7% tomatenpuree drie maal geconcentreerd, BLEEKSELDERIJ, parmezaanse kaas (MELK), olijfolie, kruiden, specerijen, zeezout), 28% courgette spaghetti (91% courgette, olijfolie, parmezaanse kaas (MELK), zeezout, specerijen), 23% gebakken champignon (78% champignon, olijfolie, bosui, specerijen, kruiden), 4,3% mozzarella (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), bosui, melkzuurbacteriën.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)692kcal
196.6kcal
Energie (kJ)2866kJ
814.2kJ
Vetten56.6g
16.1g
waarvan verzadigd17.9g
5.1g
Koolhydraten15g
4.3g
waarvan suikers10.8g
3.1g
Vezels6.6g
1.9g
Eiwitten26.5g
7.5g
Zout1.89g
0.5g
Voedingswaarde kan bij de levering iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenMelk (inclusief lactose), Selderij
Kan sporen van allergenen bevatten
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.
  • Rundvlees

    Measurement:

  • Ui

    Measurement:

  • Room

    Measurement:

  • Tomaat

    Measurement:

  • Tomatenpuree

    Measurement:

  • Parmezaanse kaas

    Measurement:

  • Olijfolie pomace

    Measurement:

  • Zeezout

    Measurement:

  • Courgette-spaghetti

    Measurement:

  • Champignons

    Measurement:

  • Bosui

    Measurement:

  • Mozzarella

    Measurement:

  • Bleekselderij

    Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van:

  1. 1

    Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

  2. 2

    Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)692kcal
196.6kcal
Energie (kJ)2866kJ
814.2kJ
Vetten56.6g
16.1g
waarvan verzadigd17.9g
5.1g
Koolhydraten15g
4.3g
waarvan suikers10.8g
3.1g
Vezels6.6g
1.9g
Eiwitten26.5g
7.5g
Zout1.89g
0.5g
Voedingswaarde kan bij de levering iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.