Citrus Mojo Cubaans varkensvlees
met wilde rijst en gestoofde zwarte bonen
Haal de Caraïben in huis met dit klassieke Cubaanse vleesgerecht. De varkensschouder wordt met sinaasappelsap, knoflook en specerijen gemarineerd. Daarna wordt het langzaam geroosterd tot het botermals is en eenvoudig uit elkaar kan worden getrokken. Het bijgerecht bestaat uit koriander-wilde rijst en zwarte bonen met een pittige mojo-saus van knoflook, limoen en sinaasappelsap.
Ingrediënten: 33% gekruide bloemkool (bloemkool, olijfolie, zeezout, specerijen, uienpoeder, anchopeper), 21% gekruid pulled pork (95% varkensvlees (99% varkensvlees, specerijen, zout, water), 2,6% kruidenmix (knoflook, uienpoeder, paprika, komijn, koriander, peper, zeezout), limoensap, sinaasappelsap, water, citroensapconcentraat), 20% gekookte rijstmix (47% bruine zilvervliesrijst, water, wilde rijst, specerijen, natuurlijk aroma, uienpoeder), 13% mix van groente en bonen (61% zwarte boon, ui, paprika, chili, specerijen, olijfolie, kruiden, limoensap, zeezout, zout, citroenvezel, antioxidant (E330), rook), 10% citrussaus (limoensap, olijfolie, water, specerijen, sinaasappelsap, zeezout, verdikkingsmiddel (xanthaangom), oregano), bosui, melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Bloemkool
Measurement:
Pulled pork
Measurement:
Zilvervliesrijst
Measurement:
Zwarte bonen
Measurement:
Limoensap
Measurement:
Sinaasappelsap
Measurement:
Koriander
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Ui
Measurement:
Bosui
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.